Tretmani lica • Majesthetik
145
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-145,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

About This Project

Osnova ljepote su zdravo i njegovano lice kao i besprijekoran ten. Postoje mnogobrojni tretmani za njegu i liječenje kože lica a cilj tretmana je popraviti izgled i kvalitet kože, smanjiti bore, upalu, vratiti izgubljeni volumen uz dubinsku hidrataciju i obnovu kože.

 

Koža je najosjetljiviji dio našeg tijela, ali kao da nemamo dovoljno vremena za svu potrebnu intenzivnu njegu, one skupe posjete kozmetičarki ili jednostavno ne znamo kako očuvati zdravlje svoje kože kod kuće. Međutim, to ne mora biti nimalo teško. Uz samo nekoliko savjeta za zdravu njegu lica možemo znatno odgoditi proces starenja kože te spriječiti probleme koji se znaju javiti kao rezultat loše brige o površini lica.

 

Stalno je izložena svim vremenskim uvjetima ali i pogledima. Kako bi održavali zdravlje svog lica i spriječili, tj. odgodili proces starenja kože, potrebno je malo discipline i koža vašeg lica biti će savršena.

 

Ne postoji jedan univerzalni tretman koji može riješiti sve probleme, već kombinacija raznih tretmana. Pojedini tretmani djeluju na pojedine probleme i upravo tim kombinovanjem postižemo najbolje rješenje problema.

 

Na temelju pregleda stanja Vaše kože i potrebe, određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.

 

Zakažite vaš tretman lica! Majesthetik Sarajevo

📬 Patke 5, Baščaršija
📬 Džemala Bijedića 25A, Čengić Vila
 063 393 499, Baščaršija
 063 393 320, Čengić Vila

Čekamo Vas 

 

Date
Category
Usluge