Njega noktiju • Majesthetik
137
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-137,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

About This Project

Stručni smo, brzi i efikasni i koristimo najkvalitetnije materijale i opremu!

Gelirani nokti su izdržljivi i ljepši. Vrhunska usluga, profesionalizam, ljubaznost, pouzdanost i garancija usluge su naši prioriteti u poslovanju. Samo takvim odnosom u dugogodišnjem radu stekli smo brojne stalne klijente.

Umjetni nokti daju nevjerovatan izgled ruku i samih noktiju. Nevjerovatno koliko nokti mogu učiniti da cijele ruke izgledaju nježne i njegovane. Sveukupni izgled je prekrasan. Ugradnjom nokti rješavaju se problemi poput lomljivih noktiju, griženje noktiju i noktiju koji se listaju.

Nokti trebaju izgledati prekrasno da bi sveukupni dojam neke osobe bio lijep. Nokti nam pokazuju i samu higijenu i urednost neke osobe. Ako nokti i kožica oko nokta nisu uređeni, sami dojam je loš i neuredan izgled žene.

 

Zakažite Vaš termin već danas! Majesthetik Sarajevo

📬 Patke 5, Baščaršija
📬 Džemala Bijedića 25A, Čengić Vila
 063 393 499, Baščaršija
 063 393 320, Čengić Vila

Date
Category
Usluge