Majesthetik Sarajevo – Solarijum, Masaza, Pedikir, Manikir, Depilacija, Hidzama, Tretmani Lica i mnogo više! • Majesthetik
538
post-template-default,single,single-post,postid-538,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Majesthetik Sarajevo – Solarijum, Masaza, Pedikir, Manikir, Depilacija, Hidzama, Tretmani Lica i mnogo više!

Naša misija u Majesthetiku jeste da pružimo kvalitetnu uslugu koristeći najsavremenije preparate a pri tom da zadržimo konkurentnu cijenu za sve naše proizvode i usluge.

Majesthetik posjeduje najmodernije uređaje koji će pomoći vašoj koži da bude zdravija, ljepša i, sjajnija  dok će se naše ljubazno osoblje  se pobrinuti da vas učini opuštenijim i raspoloženijim. Vaša ljepota je naša briga.

Neke od naših usluga su solarij, masaža, pedikura, manikura, tretmani obrva, tretmani lica, maderoterapija i hidžama. Takođe nudimo besplatnu analizu kože! Primjenom vrhunskih, svjetski poznatih preparata, pružamo odlične tretmane svim našim klijentima!

Tretmani lica su preduslov za zdravlje i ljepotu kože i preporučuju se bez obzira da li imate  problema sa kožom lica ili ne. Kozmetički salon “Majesthetik” pored nudi najmodernije kozmetičke usluge sa vrhunskim aparatima i preparatima prateći svjetske standarde.

Pratimo svjetske trendove, a naše stručne kozmetičarke se neprekidno usavršavaju u svim segmentima ljepote i zdravlja lica i tijela. Posjetite nas u  Sarajevu, na adresi Patke 5 i uvjerite se zašto smo najbolji!

Ako želite pratiti novosti iz našeg salona, razne promocije i vijesti lajkajte našu Facebook stranicu i pratite nas na Instagramu!

No Comments

Post A Comment