Hemijski piling – najbolji poklon za Vašu kožu tokom hladnijih dana!

Hemijski piling je najbolji poklon za Vašu kožu tokom hladnijih dana. Poslije njega, koža je mekša, bore su manje vidljive, hiperpigmentacija i flekice nestaju – kao da ste obukli “novu kožu”. Ako čeznete za  “porculanskim tenom”  ovo je pravi tretman za vas.

Hemijski piling je veoma efikasan u uklanjanju nedostataka na licu, bora i neujednačene pigmentacije. Hemijskim pilingom se otklanja spoljašnji sloj mrtvih ćelija otkrivajući novi mlad sloj kože koji ima bolji tonus, teksturu i boju. Uz kompletno podmlađivanje kože, neki hemijski pilinzi se također koriste za tretman pjega i fleka.

Pored najčešće korišćenih pilinga sa AHA kiselinama koncentracije 20% do 70%, u svetu značajno mjesto zauzimaju i pilinzi salicilnom kiselinom, Jessnerovim rastvorom i trihlorsirćetnom kiselinom. Zbog toga je LIPO kozmetika formulisala seriju profesionalnih površinskih i srednje dubokih pilinga namijenjenih za saniranje ozbiljnijih promijena na koži ali i za regenerativne i anti age tretmane. Pilinzi se izvode u serijama sa razmakom od dve nedelje.

  • Argipeel

Za osjetljivu kožu najbolji su pilinzi koji nisu agresivni, kao što su pilinzi sa argininom koji delimično neutrališe AHA kiseline, tako da izostaju burne reakcije, crvenilo i pečenje. Istovremeno ovaj piling povećava sintezu kolagena i poboljšava elastičnost kože. Eliminiše fine bore, regeneriše staru i oštećenu kožu, povećava debljinu epiderma, zateže kožu i podstiče sintezu kolagena. Kod aknozne kože smanjuje pore i kontroliše pigmentaciju. Sadrži arginin, mlečnu kiselinu, aloja vera gel i alantoin.

  • Jessnerpeel

Jessnerov rastvor, koji je kombinacija AHA, BHA i rezorcinola je pogodan za većinu problema koji se tretiraju pilingom, a deluje i baktericidno i fungicidno. Pogodan je za debelu, otpornu kožu i fototipove I,II,III. Indikovan je kod akni (uključujući i aktivne cistične), ožiljaka od akni, fleka od sunca, pušačke kože, melazmi. Rezorcinol koji ulazi u sastav ovog pilinga je odličan keratolitik i antiseptik. Sadrži salicilnu, mlečnu kiselinu i rezorcinol kao aktivne sastojke.

Majesthetik Sarajevo Hemijski Piling

Odgovori

Rezervišite Termin
Call Now Button