Dermapen – AntiAge – Sarajevo • Majesthetik
550
post-template-default,single,single-post,postid-550,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Dermapen – AntiAge – Sarajevo

Dermapen (terapija mikroiglicama) je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje stvaranjem elastičnih vlakana i kolagena i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira, te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni ugao uboda mikroiglicama koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu. Ujedno, zbog vertikalnog ugla uboda mikroiglicama se mogu sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana).
Za prve rezultate tretmana potrebno je izdvojiti najmanje 28 dana, a sazrijevanje nove mlade kože traje i do 2. godine nakon tretmana. Dermapen terapija mikroiglicama je vrlo efikasna nehirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Terapiju mikroiglicama preporučujemo za:

• Ublažavanje i smanjenje bora

• Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)

• Pomlađivanje

• Zatezanje kože

• Apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata

• Ublažavanje strija

Posjetite nas na adresi Patke 5 u Sarajevu, i uvjerite se zašto smo najbolji!

Facebook  /  Instagram

No Comments

Post A Comment