Besplatna analiza kože lica u Sarajevu! • Majesthetik
541
post-template-default,single,single-post,postid-541,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Besplatna analiza kože lica u Sarajevu!

U potrazi za svjetlijom, ljepšom, mladolikom i zdravijom kožom, znanje o vašoj koži je neprocjenjiv alat. Što više znamo lakše i bolje ćemo znati propisati ispravan plan tretmana za vaše lice kako biste postigli najbolje rezultate i spriječili daljnja oštećenja. Majesthetik Sarajevo, svojim klijentima pruža jedinstvene konsultacije i besplatnu analizu kože. 

Klijenti koji prvi put dođu u naš kozmetički salon vrlo često imaju pogrešnu percepciju o izgledu i stanju svog lica. Svoj umorni izgled povezuju sa borama ne shvatajući da im je koža izgubila blistavost i svježinu. Bilo da želite napraviti tretman lica potpuno neinvazivan kao što je hemijski piling ili mikrodermoabrazija,  profesionalna analiza kože lica može vam pomoći u planiranju tretmana i nama olakšati da vas pravilno savjetujemo o najboljem mogućem izboru tretmana i preparata za njegovanje kože.

Cilj analize je pravilno savjetovanje! Na osnovu rezultata pregleda kože, dobit ćete preporuku tretmana koje bi trebali obaviti, kao i preparata koje bi trebali koristiti prema vrsti vaše kože.

Pored analize kože takođe nudimo usluge solarijuma, tretmane lica, pedikir, manikir, masaže, hidžamu i mnogo više! Ako želite pratiti novosti iz našeg salona, razne promocije i vijesti pratite nas na Instagramu i lajkajte našu Facebook stranicu!

Pogledajte cjenovnik naših usluga i Lipo Cosmetics preparata za njegu kože. Posjetite naš salon u Sarajevu na adresi Patke 5 i saznajte zašto smo najbolji!

analiza koze sarajevo

No Comments

Post A Comment